Gratinerad kyckling i krämig sås kycklingbröstfilé. 1cider eller vitt vin. 1crème fraiche. 1vitlöksklyftor. 1Västerbottensost, riven. 1soltorkade tomater, strimlade Svt
Grekisk allt-i-ett-kyckling 1. Sätt ugnen på 225 grader. Skiva potatisen i tunna skivor. Jag brukar välja ekologisk potatis och inte skala den innan, men det väljer du Svt
Flygande Jakob 1. Sätt ugnen på 225 grader. Fräs grönsaker och svamp hastigt i olja, lägg i en ugnsfast form. Bena ur och skär kycklingköttet i mindre bitar, lägg det ovanpå grönsakerna Svt
Brieostfyllda kycklingfiléer med morot- och rödlökssallad Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Kyckling 100 gram brieost 4 st kycklingfilé(er) 0,5 kruka(or) koriander 1 st ägg 1,5 dl grovt rågmjöl 1 odefinierad salt 1 odefinierad smör 1 odefinierad peppar Sallad 600 gram morot 2 st röd lök(ar) 1 st chilifrukt , röd 3 msk olivolja 1 msk vit balsamvinäger 0,5 tsk salt Köp receptet www.tasteline.com
Broccoligratäng med stekt kyckling och sallad Ingredienser 1 portion 2 portioner 3 portioner 4 portioner 5 portioner 6 portioner 7 portioner 8 portioner 9 portioner 10 portioner 11 portioner 12 portioner 13 portioner 14 portioner 15 portioner 16 portioner 17 portioner 18 portioner 19 portioner 20 portioner Broccoligratäng 250 gram broccoli 250 gram körsbärstomater 40 gram parmesanost 1 dl crème fraiche 1 msk vatten 2 krm salt 2 krm svartpeppar Kyckling 300 gram kycklingfilé(er) 1 krm salt 1 krm svartpeppar 1 tsk olivolja Tillbehör 30 gram salladsmix Köp receptet Näringsvärde Kcal www.tasteline.com
Kycklingnuggets med dippsås Skär kycklingen i 2–3 cm stora bitar. Vispa samman ägg, majsstärkelse, citronskal, citronsaft, salt och pep-par i en bunke Hemmets Journal
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.