Häll över kycklingen på ett fat. Tortilla. Strimla kycklingen och stek i smör på medelhög värme ca 10 min. Blanda kyckling, kikärtor och hälften av den rivna osten och fördela i tortillabröden (8 st). 700 g Kycklingfile. 320 g Tortilla Wrap
KycklingTortilla med kyckling. Stek det i margarin, strimla kyckling filén och låt den steka med. Låt puttra ihop lite grann och fördela röran på tortilla bröden
Idag blir det fyllda tortillarullar med grillad kyckling, vitt vin då jag hade en slatt kvar i kylskåpet som borde drickas upp men istället hällde jag ner den i kycklingröran och fyllde tortillas och gjorde en ostsås av parmesanost som är en av mina favorit ostar bland alla ostar
Fyll din Stand ‘N’ Stuff tortilla med din fajitakryddade kyckling och toppa med fräscha tärnade tomater, strimlad sallad, tacosalsan och riven ost – sedan är det bara att äta och njuta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.