Lagat & ätitkyckling med bambuskott och champinjoner och stoppat frysen full med matlådor. På mitt förra jobb och även nu i skolan så går vi ut och lunchar tittsom tätt
Och en av minafavoriter, som är enkel och somblir en fantastiskt god middag för flera, är en hel grilladkycklingindirektgrillad på klotgrill under lock
Lägg in en kycklingfiléi taget i en rymlig fryspåse. Vispa (gärna med elvisp) ihop smör, gräslök och persilja (och vitlök om man vill ha med den) tills smöret blirvitt och fluffigt
Såsen åt vitillsammans med stekt kycklingfilé, ugnrostad sötpotatis och stekt brysselkål. Saker som läggs på hög de andra dagarna när jag inte har en blank dag
Häromdagen gjorde jag en jättegod kycklingi ugnen. Helstekta filéer med en god sås över. Vill man kan man nog lika gärna dela kycklingenimunsbitar, bryna bitarna och hälla såsen över och låta den koka ihop på spisen
Lägg kycklingeni en skål, tillsätt kryddorna, salt och lite olja. Rör runt för glatta livet. Du kan ta ungefär 1/2 msk gurkmeja och ca 1 msk ingefäratill 900 gram kyckling för att få en uppfattning om mängden. Ställ ini ugnen tillskyckling utan ben uppnår 73 grader och kyckling med ben uppnår 80 grader. Hel eller halv kyckling ska stekas till 82 grader intill benet. 73 grader och kyckling med ben uppnår. 80 grader Hel eller halv kyckling ska stekas till. 82 grader intill benet
Vi hade ett gäng kycklingfiléer hemma och av dem grilladevi både burgare och spett. Det är smått ofattbart att vi har en sådan värme denna sommar och att den fortfarande håller isig
Kategorier. Liknandeinlägg. rememberthiis. Kom ihågmig. (publiceras ej). skriven 2016-05-20 09. Kyckling gryta à la Mauritius med ris mango sallad och ägg som dem kallas upp och ner skål
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.