Kyckling Provencale med rödvinssky
Hotell Tvärdraget
Hotell Tvärdraget
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 800 g potatis
  • 2 tsk rapsolja
  • salt
  • 600 g kycklingfilé
  • 1 tsk salt
  • 2 krm vitpeppar
  • 2 tsk flytande margarin
  • 100 g färskost naturell
  • 0,25 solovitlök
  • 1 förp persilja
  • 1 påse sallad
  • 3 dl rött matlagningsvin
  • 2 dl vatten
  • 4 msk balsamvinäger
  • 1 msk kycklingfond
  • 3 msk flytande honung
  • 3. Krydda kycklingfiléerna med salt och peppar. Bryn i
  • margarin och efterstek i ugn ca 20 minuter

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.