inte, alltid roligt att leka med maten en aning utan att ändra på energivärdet. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lite salt. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
kycklingen blandade den medpotatisenoch kompotten sen bakade av allt i ugnen. Jag började med att tillaga broccoli kompotten, sen kokade jag en laddning
skär upp morötter, potatisoch lägg på en plåt, strö på pommesfrittskrydda, peppar och örtsalt. marinera kycklingen i resterande kryddor och kyckling buljong ca 30-40 min 175grader. börja med såsen, ta en kastrull, häll i 3 dl grädde, 2 dl mjölk, grönsaksbuljong, 1 msk sweet chili, peppar, en halv påse gräddsås. 4 stora potatisar
och dela med er av sidan. blev med färsk mald nötfärs som jag fått av Bulltofta kött. Öppna locket, blanda i vitvin, vatten, tomatpure, potatisoch oregano,
passar kycklingen och Panag curry med vit & grönsparrissåsen, lika bra om inte bättre med ris men. svalnat, tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda, eller så kan ni dela
Jag gillar bara hur smaken blir på sötpotatisen när den är kokad i kycklingfond, och varför skulle inte ni prova det gör den annars tråkiga maten både mer lättlagad och roligare när fler smaker är med i leken
När den svalnat tärande jag kycklingen och la allt i en matlåda med lagen. Nu har jag dubbelt kollat efter att en läsare undrade skillnaden mellan kokt och okokt kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.