Lägg påkycklingen och lägg till sist på krutongerna. Skär kycklingen i lite större strimlor, krydda med salt, peppar och lite timjan och stek (helst i grillpanna, ser lite finare ut) i lite olivolja tills den är genomstekt
Delapå Twitter. Jamie Oliver's recept på köttgryta passade perfekt till kvällens middag. Koka upp, lägg på ett lock koka sedan i ugnen tills köttet är mört
I originalreceptet använde Jamiekycklingfiléer som han fyllde och jag tog quornfiléer. Det blev så himla god smak på quornfilén (som annars kan vara svår att få smak på)
Måste tipsa er som är sugen att börja med Lchf eller har hållt på ett tag om Lchf gruppen på fb, där du kan fråga om tips/ge tips eller dela med dig av din mat till andra
Blanda snabbt ihop allting och ställ på spisen, medelvärme. Ansa och skiva purjolöken tunt och lägg vid sidan om kycklingen i stekpannan (efter kycklingen stekt några minuter)
Kyckling i mjölk, med salvia citron och vitlök. Sätt stekpannan påplattan och vrid på hög värme. Det gäller att plocka fram alla köksverktyg och ingredienser, då går det faktiskt snabbt
Hittade ett smarrigt recept på en italiensk lergryta i en gammal tidning, efter lite uppdatering av receptet kommer nu en riktigt smarrig bjudrätt som innehåller massa smaskens
Idag tänkte jag dela med mig av ett favvorecept här hemma, sötsur kycklingpå en blinkning. Så jag babblar inte på om ditt och datt för jag och min äldsta Annie ska iväg på teater
Den är verkligen hur god som helst och det bästa av allt är att den inte blir torr eftersom man stoppar in ett smaksatt smör under bröstskinnet och på låren som öser kycklingen under tillagningen
Då är dagens tips på en kycklingrätt vi lånat från Jamie Oliver ett strålande recept att lägga på minnet och i stekpannan, där nästan helamatlagningsaktiviteten äger rum
Man kan variera mackan och ta strimlad skinka, några små bitar ananas och lite champinjoner samt ost på mackan som ombyte, krydda med kebabkrydda och- eller oregano
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.