Krydda med örtsalt, peppar och vitlök, ringla på olja eller lägg i smörklickar, rör om. Jag brukar välja ekologisk potatis och inte skala den innan, men det väljer du
1RedningBörja med att steka upp lök tills den får en gyllene färg. 1Tillsätt övriga ingredienser FÖRUTOM paprikan och koka upp i 10 minuter på svag värme. 1Avsluta med den skivade paprikan och koka vidare i 10 minuter på svag värme. 1Servera med ett gott ris, basmati eller jasminris rekommenderas till denna rätt
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Hacka de soltorkade tomaterna och blanda dem med philadelphiaosten. Smaka av med salt och peppar. Fyll kycklingfiléerna med blandningen och linda sedan bacon runt om dem
Klä en braspanna med foliepapper, och häll kyckling och marinaden i formen. Man kollar på bilden och sedan på receptet och upptäcker ganska snart om recepten, verkar påhittade eller om bilden är tagen, av något helt annat bakverk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.