Kyckling och paprikagryta
mittkok.expressen.se
mittkok.expressen.se
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 5 1 röster

Ingredienser

  • 500 g Kycklingfilé
  • 11 st Stor gul lök
  • 11- 2 st Paprika
  • 12-3 dl Chilisås
  • 11 dl Ketchup
  • 13 dl Creme fraiche
  • 11 dl Grädde
  • 16 dl Mjölk
  • 1 Valfri mängd Svart & vitpeppar
  • 1 Valfri mängd Salt
  • 1 RedningBörja med att steka upp lök tills den får en gyllene färg.
  • 1 Lägg sedan i kycklingen som du skurit i inte för stora bitar.
  • 1 Tillsätt övriga ingredienser FÖRUTOM paprikan och koka upp i 10 minuter på svag värme.
  • 1 Gör en redning så att såsen blir lite tjockare.
  • 1 Avsluta med den skivade paprikan och koka vidare i 10 minuter på svag värme.
  • 1 Servera med ett gott ris, basmati eller jasminris rekommenderas till denna rätt.

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.