700 g kycklingfilé, gärna med skinn. 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor. 700 g kycklingfilé, gärna med skinn 2 msk japansk soja 250 g broccoli, i små buketter och stam i skivor 1 romansallad 0,5 gurka 1 bananschalottenlök 0,5 dl jordnötter 1 granatäpple, kärnor uttagna 1 kruka färsk koriander 4 msk rostad lök 1 päron, fast matolja, till stekning
Pressa över en halv lime och smaka av med ev mer fisksås. Fräs currypastan, vitlök och ingefära i några sekunder i lite olja i en tjockbottnad kastrull
Servera nudelsalladen direkt med hackade korianderblad, pressad lime och jordnötter på toppen. Hetta upp en wok med lite olja och lägg i nudlar, morötter, sallad, salladslök, böngroddar och korianderstjälkar
Hetta upp en stekpanna med smör och bryn hastigt kycklingfiléerna och lägg dem i en ugnsfast form. Servera gratängen toppad med persilja tillsammans med ris
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.