Hade gärna stannat längre i stugan, speciellt eftersom vi haft så mycket annat och det blivit så sent om kvällarna så vi knappt varit där känns det som
För ett tag sedan ville Z ha soppa, i ren Kung Fu Panda-anda Så fick det bli. Jag gjorde i ordning en japansk nudelsoppa med kyckling samt grönsaker och rotsaker med kål för att göra den mer matig
Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilé med kycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
Låt puttra en stund, smaka av och se till att kycklingen är genomgjord. Asiatisk kycklingwok är en favorit hemma hos oss, blir ofta det när vi inte vet riktigt vad vi ska göra (som denna kväll)
Bryn kycklingfiléerna i smör- & rapsolja till de fått färg. smör- och rapsolja till stekning. Riv över limeskal, en pressad vitlöksklyfta och saften från limen över kycklingen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.