4 kycklingfiléer
Smör 2 dl krämig kokosmjölk 2 dl vispgrädde 5 msk jordnötssmör 1 tsk sambal oelek saften av 1/2 lime Börja med att skära kycklingen i bitar och bryn dem i smör. Ta upp kycklingen och lägg i en form
Kycklingen delade jag bara och stekte i salt och peppar. Såsen gjorde jag som jag brukar, idag med färska champinjoner eftersom jag hade det hemma, men ta den svamp du gillar och har tillgång till
Vi hade jordnötssmör och kokosmjölk hemma - och mycket kycklingfilé. 3-4 portioner 300 g kycklingfilé 2-3 morötter 1 gul lök 1 burk kokosmjölk 2 dl grädde 3 - 4 msk jordnötssmör 1 - 2 tsk Chiligrillkrydda. 300 g kycklingfilé
Middagen intogs inne i köket, men jag sprang ut på altanen och insöp lite höstluft medan jag fotograferade kycklinggrytan med curry, ris och gröna ärter i det sista kvällsljuset
Förra veckan åkte crock potten fram och jag gjorde den här jättegoda kycklingen med cashewnötter. Nu på hösten och vintern så älskar jag att använda crock potten
Tiden går snabbt och vi har försökt träffas några gånger men inte riktigt fått till det. Jag hade köpt en bit lax och hittat ett recept på Malin´s Diner som jag blev sugen på att testa
Skär kycklingen i strimlor och vänd i majzenan. Nu har jag läst på lite och hittat ett recept ( i min stora recepthög som bara ligger och skräpar i köket)
Det blev kyckling i kokos ochjordnötssås med ris. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.