Det är ju som det är med fotograferingen av maträtter, vissa gör sig helt enkelt bättre som smakupplevelse än vad dom gör som blickfång och dagens kycklinggratäng är just en sådan
Dela kycklingen i mindre bitar och bryn dem, krydda med salt, peppar och valfri krydda. Dagens middag blev jättegod, testade en kycklinggratäng som tillagas "allt-i-ett" med ris i botten
Men det är ju roligt att få variera den lite och kanske köra en med kyckling istället. Denna har en ljus sås som bas och innehåller färska champinjoner
Lägg hela kycklingfiléer i en ugnsform och blanda ihop följande till en sås. Vi har spelat spel, tvättat och bäddat rent (i hopp om att alla löss är borta – hittade inga fler) och varit ute på tomten och lekt och även planterat om tomatplantorna (blev inte av sist då vi behövde nya krukor) och satt ner de sista fröna i landet
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.