Bryn kycklingfiléernamed smör, en krossad vitlöksklyfta och timjan så de får en gyllenbrun yta. Tillsätt grädde, vatten, kycklingbuljong och crème fraiche
Kycklingen ”grillade” jag i vår grillpanna i olivolja jag smaksatte den med. Linda om två sparris med en eller två skivor bacon, stek på hög värme i smör tillsammans med lite Himalayasalt
Häll svampsåsen runt kycklingen. Salta och peppra kycklingen och bryn den i smör i en stekpanna. Lägg dem i en kastrull med vatten, citronsaft, hälften av smöret och hälften av timjan och lite salt
Pensla kycklingenmed smöret, eftersom kycklingen är frusen så stelnar smöret och rinner inte av. Framför allt brukar jag tillaga hel fryst kyckling i den
Till förrätt blev det hallon och avokado sallad i salladswrap, till huvudrätt vankades det kyckling i svampsåsmed grönsaker och linser och efterrätt blev kladdkaka med banan, turkisk yoghurt och bär
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.