4 delar
på längden. Värm smör i stekpannan och krydda med svartpeppar och cyrry innan du lägger i kycklingen i pannan. Salta och stek bitarna några minuter på varje sida. När kycklingen är stekt, tag ur dem ur pannan och lägg i creme fraiche i pannan. Krydda med curry, paprikapulver, svartpeppar och lite oregano.
Kyckling är väl jämt gott men den här currysåsen var en av de godaste currysåserna jag ätit. Skär ev kycklingen i mindre bitar om filéerna är jättestora
Dela kycklingfilérna i mindre bitar, krydda med salt och citronpeppar. För att behålla sin kripighet bör kycklingbitarna serveras med en gång, en natt i kylen gör paneringen mjuk
Servera den krämiga parmesankycklingen tillsammans medrisoch broccoli. Hetta upp olja i en stekpanna och stek löken tillsammans medkycklingstrimlorna tills kycklingen får lite färg och blir helt genomstekt
Kycklingoch baconbiffar medcurrysås. Mixa kycklingoch bacon ( om du inte kan mixa så hacka fint och smått) hacka löken och vitlöken smått, krydda med lite vitpeppar (ej salt
Det blev kyckling i kokos och jordnötssås medris. Saftig kycklinginnerfilé blandas i en sås gjord på kokosmjölk smaksatt med jordnötssmör, kokos, sambal oelek och röd currypasta
Mestadels blir det medkyckling för min del men det går att göra på biff, fläsk räkor m. Lägg ner kycklingen, om inte saften från kycklingen avdunstar höj värmen och stek klart
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.