4 1 röd paprika 2 gula lökar ca 500 g kycklingbröstfilé 2 msk olja för stekning 4 msk sojasås 2 msk fisksås 300 g böngroddar 2 påsar färdigkokt ris à 250 g (gärna Express långkorning ris) Till servering 30 g sesamfrön Lägg till i inköpslistan
4 4 port ris 150 g svamp (gärna gourmetmix) 250 g pak choi 1/2 förp salladslök (à 125 g) 1 röd chili 500 g kycklingfärs 1 msk olja 1 flaska hoisinsås (à 210 g) 1 dl vatten 1 msk sesamfrö Lägg till i inköpslistan
4 600 g kycklinglårfilé 3 gula lökar 3 vitlöksklyftor 3 gröna chili 3 msk olja 2 tsk curry 1/2 tsk mald koriander 1/2 krm mald kardemumma 2 msk tomatpuré 4 msk färskriven ingefära 4 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) 2 dl matyoghurt salt och peppar Till servering basmatiris naanbröd sallad Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddpåsar 10 % rabatt Santa Maria 0,5-130 g Mer info Ladda kupong
KYCKLINGCURRYMED RIS. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Krydda med salt och lägg över i en gryta. Njut en lättlagad kycklingrättmed indiska dofter och smaker
Klipp sönder nudlarna ett par gånger med en sax i kastrullen och rör ner kycklingen. Koka upp en kastrull med vatten, hönsbuljong, fisksås, socker, chiliflakes och lime
Jag var faktiskt en aning skeptisk till det hela när jag väl var i farten med att marinera vingarna i "socker och fisksås" - doften är ju en aning speciell p
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.