Nu var det ett tag sen jag gjorde något medkycklingklubbor eller kycklingben. När jag öppnade frysen i morse för att se och bli inspirerad av det som fanns så hamnade kycklingbenen direkt i blickfånget
Superläckra kyckling satayspett serverade med en grymt god jordnötssås. Skär kycklingen i bitar. Detta recept är ett gammalt recept på bloggen som jag har uppdaterat med nya bilder
Kycklingbitarna täcks av en gräddig sås med chili och oregano. Skär kycklingen i grova bitar. Detta är en väldigt enkel rätt att tillaga och med ingredienser som bidrar till en härlig kombination av smaker
med hjälp av en slev eller slickepott (ingen maskin behövs). I måndags åt vi denna goda kycklingtacopaj, älskar smaken på fyllningen och älskar pajskalet
Lägg kycklingfileerna i en ugnsform. Servera med ris o sallad. 800-900 g kycklingfile. Häll över kycklingen o in i 25 min på 200 grader. 800-900 g kycklingfile
4 4 port ris eller annat gryn 4 kycklingfiléer 1 msk smör eller margarin salt och peppar 1/2 msk timjan 2 dl crème fraiche 1/2 dl vatten 2 msk tomatpuré 1 hönsbuljongtärning eller kycklingfond (1 hönsbuljongtärning motsvarar 1 1/2 msk kycklingfond) 150 g sockerärtor 2 tomater Lägg till i inköpslistan
Dragon är en av mina favoritkryddor, så när jag såg det här smarriga receptet på kyckling i dragonsås med knaperstekt bacon till var jag bara tvungen att laga det
Skär kycklingen i mindre bitar. Idag bjuder jag på en festlig rätt med inspiration från Matplatsen. Dela bananerna på längden och stek dem i rikligt med smör
250 g kycklingfilé. 1 msk kycklingfond. 250 g kycklingfilé 1 msk smör eller margarin 0. 5 st citron skal och saft 1 msk kycklingfond 0. 5 dl hackad persilja salt och peppar Servera med
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.