Gnid in kycklingenmed örtsalt och de örter som är kvar. Så gjorde jag en helt enkel grillad kyckling som serverades med färsk potatis och gräddsås med messmör i
Helstekt kycklingmedfärskaörteroch vitlök. Skyn är ljuvlig tack vare smöret, örternaoch vitlöken. Vi åt kycklingenmed smörstekt sparris och inget annat
Om man helsteker kycklingoch fyller den medörter & vitlök så får man saftigt kött och smakrik sky. Häll på lite vatten och ös kycklingenmed skyn några gånger
Börja med att steka kycklingen i smör och krydda dem med oregano, svartpeppar och lite chliflakes. Jag hade tinat upp kycklingfiléer utan någon direkt plan och när det var dags för middag googlade jag lite recept utan framgång
Fördela de färskaörterna i mindre kvistar och placera ut dem runt, under och i kycklingen. Klappa in ganska rikligt med salt och peppar på kycklingens skinn
Strö gärna även mer färskaörter innan servering. Inlägget Kycklingmedörteroch citron – perfekt att ha klart inför veckan dök först upp på Ät bra, må bra
Till kvällens middag bestående av baconlindad kycklingoch råris valde jag att göra två såsiga tillbehör i form av en kall yoghurtsås med smak av citron- ochörteroch en ärtpesto
Tog fram kycklingdelar igår och rubbade så idag var det bara att slänga delarna på grillen. Stekte också på färsk vitkål i massor med smör, blev fantastiskt gott
När kycklingen börjar bli redo är det bara att koka upp bönpastan, när den är klar så blanda pastan med lite av såsen och häll sedan över kycklingröran
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.