När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsätt currypastan och låt den fräsa med i nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten med lite Vegete eller halv kycklingbuljong. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivade champinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. 1 kycklingfilé. 2 tsk röd currypasta (puré)
Började med att strimla kycklingen. Jag fick inspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde med vanlig curry på burk
Jag använder många olika kryddor i min matlagning och när jag fick möjlighet att laga middag tillsammans med marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indisk kycklingcurry som innehåller väldigt många olika kryddor
Tärna kycklingen och stek den med salt och peppar. (snåla inte med saltet och pepparn). Låt det putta på låg värme någon minut och kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.