Strimla och stek kycklingen. Lägg kycklingen på salladen. Fick en hel hög med mattidningar av min snälla kollega Ida som jag bläddrar och inspireras av
4 250 g färska bönor t ex haricots verts eller vaxbönor 1 broccoli à 250 g 1/2 - 1 röd chilifrukt 2 salladslökar 1/2 sats kycklingmed sesam (se länk under steg 2) 2 msk rapsolja ca 4 dl kokt bulgur 1 riven vitlöksklyfta 1/2 tsk salt 3 msk japansk soja 1 msk sesamolja 1/2 dl sweet chilisås 3 ägg 1 msk sesamfrön 1 1/2 dl cashewnötter koriander Till servering limeklyftor Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Valfri krydda på små glas 10 % rabatt Santa Maria 3-80 g Mer info Ladda kupong
Börja med att koka bulguren i vatten ochkycklingbuljongtärning enligt anvisningar på förpackningen. Skär kycklingfilén på längden i lagoma bitar, salta, peppra och krydda sedan med Santa Marias BBQ & Mesquitekrydda eller annan liknande krydda du gillar
Servera medkyckling. Den är full med härliga recept och en riktigt bra inspirationskälla. Jag upplever att man mår bra av att äta med iallafall ett visst G-tänk i bakhuvudet
Skär kycklingen i bitar, stek i smör eller margarin och salta och peppra. Skär grönsakerna i lagom stora bitar och lägg i ugnsform med olivolja, salt och peppar
bulgur. Har du ingen citrontimjan kan du använda vanlig timjan och citronklyftor. 1 hel stor kyckling, ca 1½ kg 1 knippe citrontimjan 3 vitlöksklyftor salt och nymald peppar olivolja Örtig bulgur. 2½ dl bulgur 6 morötter 1 knippe mynta 1 knippe. 1 hel stor kyckling. 3 vitlöksklyftor salt och. 2½ dl bulgur
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.