Smakar inte så mycket, men tillsammans med en smakrik och krämig röra av rester från en grillad kyckling (hemgrillad den här gången), champinjoner, paprika, chili, kokosgrädde och curry blev det en riktigt angenäm vardagsmiddag
Så idag blev det ”Kyckling fylld medchilioch vitlöksröra”. Lägg en kycklingfilé mellan två smörpapper på en skärbräda och banka ut dem med hjälp av en stekpanna tills de är som platta skivor
Bryn kycklingfileerna i smör och olja, salta och peppra. Nu sitter de med farfar och kollar på Kalle Anka… tänk att den serien håller i sig, från generation till generation
Servera gärna med ris och en fräsch sallad. Dela några kycklingfiléeroch lägg i en ugnsfast form. En väninna tipsade om den för några år sedan och hennes barn älskar den
I istret eller oljan stek på kyckling på medelvärme tills den börjar bli "vit". Kyckling. Wokad medchili, lite jordnötter och sånt i en soyabaserad sås
Krämig kycklingmed paprika ochchili. Strimla kycklingenoch hacka löken. Kyckling. Krydda med salt, peppar, chilipulver, parikapulver samt ev mer hönsfond
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.