Skär kyckling i tunna små skivor. Krydda med chilipeppar och tillsätt sesamfrön efter smak. Häll i olja i wokpanna och stek kycklingen och grönsakerna på ganska hög värme ett tag, sänk om maten börjar bli bränd
Marinad till kycklingen. Det här kan nog vara den godaste kinarätten som vi någonsin har ätit och den slår det mesta vi har varit med om när vi käkat ute på kinakrogar, är ni som oss galen i det asiatiska köket så kommer ni också tycka att det är helt fantastiskt gott
Kycklingmedcashewnötter. Ta upp allt ur woken och fortsätt med resterande vitlök och kyckling. Ta upp dem med en hålslev och låt rinna av på hushållspapper
Häll i de vispade äggen och blanda med nudlarna till allt är kokt. Servera med korianderblad, limeklyftor, jordnötter, och återstående vårlök och böngroddar
Denna gången blev det kyckling i hoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. För att det ska gå ännu fortare att laga kan man använda sig av färdigstrimlad kycklingfilé
Börja med att skära kycklingen i bitar och bryn dem i smör. Sänk plattan och häll i kokosmjölk, sambal oelek limesaft och salt och vispa ihop den med en handvisp
Red eventuellt med lite maizena. Skär kycklingen i bitar och stek den. Serveras med ris soja. 4 kycklingfiléer. 100 g cashewnötter. 1 förp champinjoner, färska, 200 g 1 förp bambuskott, 200 g 4 kycklingfiléer 1 hönsbuljongtärning 2 msk mango chutney sweet 2 tsk sweet chili sås 2 dl vatten 0,5 dl apelsinjuice 100 g ananas i bitar 100 g cashewnötter 1 paprika, röd, i bitar 1 paprika, grön, i bitar 1 msk ketchup 1 krm salt 1 krm cayennepeppar maizena, ev
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.