Servera kycklingenmed sallad, bbq sås och pitabröd. Skär kycklingfiléerna i bitar. Smaka av med salt. Stek kycklingfiléerna gyllenbruna i matfett, ca 1 minut på varje sida. Sätt in kycklingen i mitten av ugnen och stek klart i 12 - 15 minuter. 2 kycklingfiléer. 400 g krossade tomater
Servera kycklingenmed sallad, bbq-sås och pitabröd. Skär kycklingfiléerna i bitar. Smaka av med salt. Stek kycklingfiléerna gyllenbruna i matfett, ca 1 minut på varje sida. Sätt in kycklingen i mitten av ugnen och stek klart i 12 - 15 minuter. 2 kycklingfiléer. 400 g
Krydda den med peppar och kycklingkrydda. Strimla kycklingen och fräs den i lite matfett. Fräs lök, bacon och champinjoner i stekpannan tills det fått lite färg tillsätt sen paprikan och låt den fräsa med
Skär kycklingfiléerna i grova bitar, förstek bitarna och lägg dem sedan i pajskalet. Skiva champinjonerna och fräs i smöret tillsammans med grovhackad bacon
Friterad kycklingmed sötsur sås – sååå himla gott. (något vi inte äter jätteofta eftersom att jag inte är något fan av de processade kycklingbitarna man köper i butik… )
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.