Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan Elsas Skafferi
Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port -5-års jubileum! - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt Elsas Skafferi
Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port -5-års jubileum! - kyckling blir bara mer och mer populärt och går att variera i oändlighet. Bryn kycklingen runt om i smör så den får färg, men inte blir genomstekt Elsas Skafferi
Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 port Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. Kyckling går att tillaga på både längden och tvären Elsas Skafferi
Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad chili, färsk eller torkad timjan Elsas Skafferi
Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 port Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. Kyckling går att tillaga på både längden och tvären Elsas Skafferi
Elsas nyår - Tvillingarnas räkröra, för dig som gillar vitlök och räkor, 4 port Servera röran på grovt bröd och dekorera gärna med en klase vinbär. Salt och peppar. Salt och peppar. 4 dl skalade räkor Elsas Skafferi
Kyckling med timjan, vitlök och chili, 4 port Lägg kycklingen i en ugnsfast form och strö över skivad vitlök, hackad. Kyckling. i ugnen medan gästerna tar en drink eller äter förrätt Elsas Skafferi
Elsas nyår - Citronfromage, både gluten- och laktosfritt :), 4 port Separera äggen och vispa gulorna med sockret tills det blir luftigt. Mandelspån är ett klassiskt tillbehör men varför inte toppa med lite bär Elsas Skafferi
Elsas nyår - Citronfromage, både gluten- och laktosfritt :), 4 port Separera äggen och vispa gulorna med sockret tills det blir luftigt. Mandelspån är ett klassiskt tillbehör men varför inte toppa med lite bär Elsas Skafferi
Kyckling med quinoa, aprikoser och cashewnötter Dela kycklingen på längden och lägg över ”salladen”. Blanda citronsaften med olivoljan och häll det över alltsamma ankanplankan
Kyckling med jordärtskocka, citron och mandel. 4 port Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och. Timjan och oregano. Salt och peppar Elsas Skafferi
Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 portkycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. kycklingarnaoch vik upp dem som på bilden Elsas Skafferi
Kyckling i mango och aprikos Servera med ris. Blanda i creme fraichen, grädden, aprikosermaoch resten av ingredienserna. Hacka aprikoserna i bitar middagshjalpen.se
Kyckling med jordärtskocka, citron och mandel, 4 port Olja en rejäl ugnsfast form och sprid ut kycklingdelarna, skockorna och lökarna. Timjan och oregano. Salt och peppar Elsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 port Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. Skär ett snitt i kycklingarnaoch vik upp dem som på bilden Elsas Skafferi
Var dags mat - Kyckling fylld med soltorkade tomater och mozzarella, 4 port Vik ihop kycklingenoch ”sy ihop” snittet med tandpetare eller en grillpinne. Skär ett snitt i kycklingarnaoch vik upp dem som på bilden Elsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 port Skiva kycklingen tunt. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök Elsas Skafferi
Var dags mat - Wraps med kyckling och ”Gröna gudinnan”, 4 port Skiva kycklingen tunt. Servera med extra sås och servetter J. Lägg på en rejäl klick av såsen, toppa med skivad lök Elsas Skafferi
Var dags mat - Tandooribakad kyckling med paprikacrème och rostade rotfrukter, 4 port Stek kycklingfiléernamed tandoorikrydda. Mixa paprikorna med yoghurt,. Salt och peppar. Servera med blandade Elsas Skafferi
Skördetid - Pasta med kyckling, koriander och chili, 4 port Tillsätt fisksås och citronsaft, smaka av med salt och peppar. salt och peppar. Låt puttra någon minut och strö sedan rikligt med hackad koriander över färsen och servera med nykokt spagetti eller ris Elsas Skafferi
Var dags gröna mat - Rostade rödbetor med fetaost och aprikoser, 2-4 port Blanda sedan medaprikoseroch smulad fetaost. Salt och peppar. Tvätta och ansa rödbetorna, dela dem i klyftor och lägg sedan på plåt Elsas Skafferi
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.