Kyckling med ajvartäcke
Therése mat & bak
Therése mat & bak
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4 port
  • 800 g kycklingfilé
  • olja
  • salt
  • peppar
  • 2 dl crème fraiche
  • 1½ dl ajvar relish
  • 1 dl riven lagrad ost
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 dl pankoströbröd
  • 2 msk rapsolja
  • 2 msk fryst hackad persilja
  • Blanda pankoströbrödet med olja och persilja och strö detta över såsen.
  • Gratinera i ugnen i ca 25 min
  • 800 g kycklingfilé
  • 2 tsk olja (2 SP)
  • salt
  • peppar
  • 2 dl crème fraiche 8% (10 SP)
  • 1½ dl ajvar relish (5 SP)
  • 1 dl riven ost 10% (2 SP)
  • 1 pressad vitlöksklyfta
  • 1 tsk salt
  • ½ tsk svartpeppar
  • 1 dl pankoströbröd (5 SP)
  • 2 msk rapsolja (8 SP)
  • 2 msk fryst hackad persilja

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.