Servera med sallad. En jättegod och enkel kycklinggryta. Lägg i mera smör, skär kycklingen i bitar och bryn lite åt gången i smöret och lägg över i grytan
Den här enkla kycklingrättenmedädelost är en favorit hos hela familjen. Skär kycklingen i mindre bitar och stek dem i olja och smör så att de får fin yta, salta och peppra och lägg över i ugnsform
Lägg kycklingfiléerna i en form. Rör ihop ädelost, salt, peppar, soja, basilika, rosépeppar, crème fraiche och matlagningsgrädde och häll över kycklingen
Kycklingfilé som jag gör ett litet snitt i. Stek på dem lite och krydda med dragon på burk. Vänd på dem och peta i ädelost i hålet och låt sedan kycklingen puttra på i pannan med 5 dl matgrädde och lite salt och peppar
På begäran kommer här lite sent ett recept då jag lagade kyckling för någon vecka sedan. 3 port 2 kycklingfilé 4 champinjoner 1 spetspaprika röd 1,5-2 dl creme fraiche 2 msk mango chutney eller efter smak 1 msk soya 75 gram ädelost salt peppar Skär. 2 kycklingfilé
Skär kycklingfilén i små bitar och bryn i stekpanna. Servera tillsammans med pastan. Häll champinjonerna och löken över kycklingen och stek tillsammans
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.