Lägg i alla kryddor tillsammans med den finhackade gröna pepparen i kycklingröran. Marinera kycklingtärningarna i yoyghurten i 2 timar. Lägg i yoghurten med kycklingen och låt koka upp och sjuda under 5 minuter. 1/2 kg kycklingfilé skuret i 2-3 cm stora tärningar
Den här kycklinggratängen gjorde jag härom veckan och den är fantastisk god. Viktigt att kycklingen är väl upptinad om den varit fryst, annars blir rätten lätt vattnig
Kycklingkorma blir det och det med hjälp av Mr. Kormapasta kan du köpa färdig på burk om du vill det och vill du röra samman din egen kryddpasta så är det inga större svårigheter, men det kräver några ingredienser från kryddhyllan
Skär upp kycklingen i ca 5x5 cm stora bitar och blanda med ingefära, vitlök och yoghurt. Lägg i den marinerade kycklingen och fortsätt steka under omrörning i 10 minuter. 1 kg kycklingbröst eller kycklinglårfilé
så äter jag alltid en kycklingramen där. Börja med att blanda ihop marinaden till kycklingen. Dela kycklingen i mindre bitar och låt den ligga i marinaden i minst en timme
På grillad kyckling tar det i princip ingen tid alls. Plocka eller riv kycklingköttet i bitar. Lägg i kycklingen och häll i hela flaskan BBQ-sås (skaka ut det sista med lite vatten)
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.