Blanda ihop smör, pressad vitlök och hackad persilja. Smaka av med salt. Fyll en spritspåse med smöret och klicka ut långa "rullar" (15 cm) på en plåt/form. Ställ i frysen i ca 5 minuter så dom stelnar. Grönsaker
Skala kålrabbin och skär den och spetskålen i mindre bitar. Koka kålrabbin mjuka i saltat vatten. Ta upp med hålslev och koka spetskålen mjuka i samma vatten. Lägg båda grönsakerna i ett durkslag och kyl ner dem med kallt vatten. Tillsätt kvartade rädisor vid servering och toppa upp med olivolja, smaka av med salt. Kyckling
Gör en ficka i varje bröst och tryck in smöret. Panera först i vispat ägg sedan vetemjöl och sist ströbröd. Bryn länge i olja och smör på medelvärme tills den är klar i mitten (72 grader). Använd stektermometer, stick då i kycklingen inte smöret. Citronyoghurt
Blanda alla ingredienser och smaka av med salt. Servering
Lägg grönsakerna i botten och ringla över yoghurten. Placera kycklingen ovanpå. Toppa med körvel, citronzest och svartpeppar.
Detta är en snabblagad Tikka Masala gryta med kyckling, röd paprika och cashewnötter. Strimla kycklingfilén och fräs den i lite matolja tills den börjar få färg
Salta kycklingen och bryn i stekpanna med olja och vitlök. 600 g kycklingbröst med skinn. 14 tomater, tunt skivade. 1Stekt kyckling600 g kycklingbröst med skinn 2 klyftor vitlök salt olja till stekning. 1Tillbehör1 rödlök, tunt skivad 8 skivor bacon 4 tomater, tunt skivade 1 romansallad, grovt skuren träpinnar att fästa medKyckling. Fortsätt tillaga kycklingen i ugnen tills den är helt genomstekt (70 grader innertemperatur)
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.