Skär mozzarellanilika många skivor som du har kycklinglårfiléer. Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där
Banka ut köttskivornatills de är lövtunna (jag använde en bred kniv), imitten på köttbiten lägger du hackad kyckling (har du intefärdigkyckling hemma kan du använda smörgåspålägg) och en babymozzarella, rulla ihopochstick en tandpetare igenom för att rulladen ska hålla ihop
Fördela riven ost ochbacon ovanpå. Jag gillar köttfärs som råvara och att baka ihop en limpamedolika sorters fyllningarochhärlig stekyta är ett bra sätt att använda det på
Vänd kycklingen först i mjöl, skaka av, vänd sedan iuppvispat ägg ochsisti ströbröd. Panerat kyckling har jag aldrig gjort förut men det blev verkligen jättebra, ingen torr kyckling här inte
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.