Blanda kycklingmarinadeni en skål. Lägg i en smord stor ugnsform med olivoljai botten. Skala potatis, morot, rotselleri, lök och purjolök och skär dem ibitar
800 g Kycklinglårfilé Eller kycklingfilé om du hellre vill. 2 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du intehittar Smetana. 2 deciliter Grädde. 0,50 dl Hackad persilja. 2 st Vitlöksklyftor. 1,50 msk Dijonsenap. 1 tsk Paprikapulver. 150 g Riven ost
Lägg nu kycklingfileerna ovanpå batatlagret och krydda dem gärna ett varv också. Min hand valde kycklingfiléer och som en zombiegick jag tillbakatillgrönsaksavdelningen och jag ser mig själv välja ut fänkål , batat, citroner
800 g Kycklinglårfilé Eller kycklingfilé om du hellre vill. 2 deciliter Smetana Eller creme fraiche om du intehittar Smetana. 2 deciliter Grädde. 0,50 dl Hackad persilja. 2 st Vitlöksklyftor. 1,50 msk Dijonsenap. 1 tsk Paprikapulver. 150 g Riven ost
Det här är en av mina absoluta favoriträtter som jag faktisktinte gör värst ofta. Liknar "Creamy chicken bacon" som jag också har recept på men den här varianten är snäppet vassare
Gratineraimitten av ugnen utan undervärme [ev med luckan öppen så inte frukten kokar, sätt en träslev mellan så behöver den inte vara fullt öppen] till en gyllene färg
Pensla kycklingen med kryddsmörblandningen, både under och utanpå kycklingen. Klassiskt är också att tillsätta torkade dadlar, fikon eller russin som tillagastillsammans med kycklingeniugnen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.