Stek kycklingen runt om tills den fått fin färg i stekpanna med smör. Lägg på kycklingen och häll på resten av såsen och strö över parmesanost och basilika
Krydda med salt och vitpeppar. Lägg över "locket" och fäst med tandpetare. Gör under tidenkycklingen. Det här var bland det godaste jag gjort och ätit på länge
Servera den parmesanpanerade kycklingen på pastan och tomatsåsen. Dags att panera kycklingen. Häll av och blanda sedan förslagsvis pastan medtomatsåsen samt hackad persilja
Ringlaliteoliv- eller rapsolja i en ugnsform och lägg ikycklingfiléerna och krydda medvalfria kryddor, jag använde en färdigkryddblandningen från Santa Mariamed salt, peppar, vitlök och chili
Blanda resten av kryddblandningenmedtomatsåsen. Gjorde ugnsstekt kycklingitomatsås och chorizo. Blanda krossade tomater, tomatpuré, vatten, grädde, soya och kycklingfondi en stor skål
Koriander att toppa med. Kycklingikrämig, sötsyrlig, ingefärigvitlökshärlig sås. Indiskt. Det är så djävla gott så man vill ju bara sitta och äta den med sked
Eller servera medris, pasta eller bulgur. Hetta upp rapsoljan i en stor stekpanna. Under tiden, hetta den andra pannan, tillsätt sesamfrön och rör om tills de fått fin färg
Bryn kycklingen runt om i en gryta med smör. Skala och hacka lök och vitlök och lägg i grytan tillsammansmedingefära, kardemumma, koriander, paprikapulver, lagerblad, kanelstång och krossade tomater
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.