1150 g
kycklingfilé 150-200 g wokgrönsaker 0,5-1 msk currypasta (eller efter smak) 1 dl kokosmjölk 1 dl vatten 1 dl kokt rårisSkär kycklingen i strimlor och stek dem på måttlig temperatur. Tillsätt wokgrönsakerna när kycklingen är genomstekt. Blanda ut currypastan med kokosmjölken och häll över grönsakerna och kycklingen. Tillför vatten och låt koka upp. Servera med kokt råris.
Skär ett snittikyckling o fyll med färskost. timjan. Den skrek skyn som blev över eftet kycklingen använder du till sås , tillsätt grädde , buljong , färsk timjan , salt o peppar
Ta upp kycklingen. Fräs curryni en kastrull med smör. Ta bort skinnet och ta loss köttet från benen. Späd med kycklingbuljong och grädde, litei taget, under ständigomrörning
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.