Blanda ihopostsås, pesto, Olive e Capperi samt de hela oliverna och häll över kycklingen. Lägg kycklingfiléer, hela eller imindrebitar, i en ugnsfast form
Blanda ihop senap, ostsås, grädde, pressad vitlök och salt och peppar och häll över kycklingen. Skiva tomaterna och varva kyckling, tomater och basilikai en ugnsform
Plocka loss köttet från kycklingen och. Smält smöret i en tjockbottnad kastrull och vispa ner mjölet. ner den varma ostsåsen varsamt och strö över resterande ost
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.