Bryn kycklingfiléernamed smör, en krossad vitlöksklyftaochtimjan så de får en gyllenbrun yta. Tillsätt grädde, vatten, kycklingbuljongoch crème fraiche
Lägg kycklingenilergrytan. Klappa in ganska rikligtmed salt och peppar på kycklingensskinn. Skär vitlöksklyftornai tunnare skivoroch peta in dem under skinnet på kycklingen
Gröp ur en stor tomat, proppa den full medbrieostoch rödlök. Låt lite lök bryna med. Kycklingen. Dottern önskade svampsås, Som ensam svampätare blev jag glad och detta blev det tillmiddag
Kycklingen ”grillade” jag i vår grillpannaiolivolja jag smaksatte den med. Linda om två sparrismed en eller två skivor bacon, stek på hög värme i smör tillsammansmedliteHimalayasalt
Salta och peppra kycklingenoch bryn den i smör i en stekpanna. Häll svampsåsen runt kycklingen. Lägg dem i en kastrull med vatten, citronsaft, hälften av smöret och hälften av timjanochlite salt
Blanda innehålleti stekpannan medkycklingenoch lägg ner i den avtorkade lergrytan. Blanda ner guanciale eller sidfläski den färdigakycklinggrytanoch servera med rucola kryddad medolivolja, grovhyvlad parmesan, svartpeppar och havssalt samt ett gott bröd
Vissteinteriktigt vad jag skulle göra men linsernaochkyckling hoppade upp och slog migoch när jag började så tittade kurryn fram, så jag kunde inte motstå frestelsen att leka ihop en kurry gryta som både är varm, god ochotroligtnäringsrik
Andra möjliga yrken är forskning- ochutvecklingsprojektinom kost, sensoriskbedömningochutveckling av livsmedel, arbete i provkök eller medmarknadsföring eller förebyggande hälsovård, utbildningochinformation/föreläsare
Sonen slevade snabbt isig två portioneroch maken tog med glädje om. Egentligen hade jag tänkt göra denna från Arla, men som vanligt måste jag fundera vidareoch testa
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.