Dela kycklingfiléernaibitar, så du får lite tunnare filéer. Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar
Skär kycklingenimindrebitar och stek tillsammansmed lök och vitlöki fettet från baconet. Häll på grädde och rör ner dijonsenap, sjud tillssåsen kokat ihop något
Supergod kycklingikrämigsåsmed soltorkade tomater. Lägg kycklinginnerfilernai en ugnssäker form. Såsen är väldigtsmakrik och den var riktig god ihopmedris och sallad
Skär kycklingeni små bitar och stek i massa smör. Skär paprikani små bitar och lägg i. Häll i båda burkarna crème fraiche och rör om tills det smält ihop och blivit varmt
Tillsättwoksåsen – ostronsås, hoisinsås, japansk soja och sambal oelek. Häll i olja i wokpanna och stek kycklingen och grönsakerna på ganska hög värme ett tag, sänk om maten börjar bli bränd
Tillsätt sen tomatpuré, soya, fond, creme fraiche, grädde och smaka av såsenmed salt & peppar. Serverade medstrips, grekisksallad & örtvinegrette… Har ändrat litei receptet
Blanda ut med köttet och ställ åt sidan att marinera. Smaka av med salt. Tillsätt och rör iäggvita, maizena, salt, vitvinsvinäger, hoisinsås samt sesamolja
Under tidenkycklingen står i ugnen börja medgrönsakerna. Dela kycklingfiléni två delar och stek. En riktigtkrämig och god gratäng som är liteknaprig på toppen med all den rivna parmesanosten
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.