Ingredienser Portioner: 4 4 port äggnudlar 2 röda paprikor 2 vitlöksklyftor 1/2 purjolök 600 g kycklingfilé 2 msk matolja 1 msk curry 1 msk strösocker 400 ml kokosmjölk 3 dl hönsbuljong (vatten och buljongtärning eller fond) salt och peppar 1 lime Lägg till i inköpslistan
Skär kycklinginnerfileernaibitar och bryn dom medfisksås och svartpeppar som krydda. Kyckling. Bryn dom skivade morötterna tillsammansmed purjon och pressade vitlöksklyftorna
I senaste Smakboxen fanns det två påsar medtacokryddmixmed, en för kyckling och en för fisk. Skär kycklingfiléernaibitar eller istrimlor och bryn i panna i smör
Häll i hönsbuljong och kokosmjölk. Bryn den i en stekpanna med olja. Skär kycklingenistrimlor. Pressa ner vitlökeni pannan, tillsätt sesamolja, curry, soja, lime och honung
IngredienserPortioner. 4 1/2 purjolök 4 port ris eller annat gryn ca 600 g strimladkycklingfilé 1 msk olja salt och peppar 390 g pastasås med tomat och basilika 1 tsk torkad timjan 1 dl mjölk 1 gul paprika 1 röd paprika Lägg tilliinköpslistan
Bryn kycklingeni oljan, tillsätt purjolök, paprika, kryddor och kokosmjölk. Ansa och strimla purjolöken och paprikan samt skär kycklingfiléernaistrimlor
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.