Ingredienser Portioner: 4 4 port ris 1 gul lök ca 600 g kycklinglårfilé 1 tsk olja peppar 2 dl hoisinsås 1 dl vatten 1 förp bambuskott (à 227 g) 1 gurka Lägg till i inköpslistan Kupongen är laddad Kryddkvarnar 25 % rabatt Santa Maria 70-140 g Mer info Ladda kupong
Denna gången blev det kycklingihoisinsås med pak choi, ingefära, paprika, rödlök och vitlök. För att det ska gå ännu fortare att laga kan man använda sig av färdigstrimladkycklingfilé
Kyckling. Vi älskar det thailändska köket i vår familj och denna rätt är helt klart favoriten. Börja med att skära kycklingen samt alla grönsaker imindrebitar
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Efter en skön förmiddagi pulkabacken, rosigakinder och små frusna näsor var det dags att gå hem och göra middag
Skär kycklingenimindrebitar och stek med salt och peppar, ställ åt sidan. Fräs lök och vitlök. Rör ner kycklingköttet och låt sjuda ytterligare några minuter
Vi äter mycket kyckling hemma det kanske märks. Mumsigt gott. Bena ur kycklingen och skär i lagom bitar. Så här får ni en urgod pastasås som är riktigt god
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.