När kycklingen börjar bli genomstekt, tillsättcurrypastan och låt den fräsa medi nån minut. Är två burkar, den ena med röd curry pasta och den andra med grön curry pasta
Strimla en kycklingfilé och lägg ner i vattnet. ½ kycklingbuljong. Koka upp 6 dl vatten medlite Vegete eller halv kycklingbuljong. Koka i 3 minuter. Ansa och tärna fint 2 stjälkar selleri och 1 röd paprika och blanda i soppan. Tillsätt en burk kokosmjölk (165g), 100g skivadechampinjoner, 2 tsk röd currypasta och lime saft av en lime. Koka upp och låt sjuda 3-4 minuter. 1 kycklingfilé. 2 selleri stjälkar. 1 röd paprika. 100 g champinjoner. 2 tsk röd currypasta (puré). 1 lime
Började med att strimlakycklingen. Jag fickinspriration från en sida på nätet, Thailandsfakta, dock hade jag ingen röd currypasta hemma så jag körde medvanligcurry på burk
Jag använder många olika kryddor iminmatlagning och när jag fickmöjlighet att laga middagtillsammansmed marknadschefen för kryddor på Santa Maria så passade jag på att tillaga en god indiskkycklingcurry som innehållerväldigt många olika kryddor
Tärna kycklingen och stek den med salt och peppar. Låt det putta på låg värme någon minut och kör i sen broccoli, haricort verts, curry och paprikapulver och majsen
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.