Den här currypastan används tillcurry på kyckling, fisk, skaldjur och fläsk. Vill du ha eldigarecurrypasta så som thailändarna ofta lagar den behåller du fröna på chilin
4 pers · 4 kycklingfiléer · 80 g gröncurry pasta · 4-5 st kaffirlime blad. Finns även som frusna eller torkade limeblad (kallas makrutblad och finnsiasiatiska affärer) · 1 st aubergine eller zucchini, grovt skurna ibitar. · 2-3 st stora röda chili,. 4 kycklingfiléer. 80 g gröncurry pasta
Varje bit skall i passa skeden du äter med därför man äter ju med sked och gaffel iThailand. 125 ml kokosgrädde En medelmåttig kokosgrädde och mjölk ger en medelmåttigcurry så köp hög kvalitet. 2-3 msk gröncurry pasta Du bestämmer hur stark du vill ha dincurry, prova dig fram. 4 kaffirlime blad Dela bladen i två på längden och ta bort mittstjälken. 4 kycklinglår skurna i små bitar. 4 äggplantor "golfboll" Skär dem i två om medelstora i fyra om stora. 1 tsk fisksås. En stor näve "thailändskbasilika" - Horapha Ungefär 5-7 blad per person och låt dem vara hela, hacka inte dem
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.