Olja en ugnsform och lägg ner kycklingbenen. Här får de sällskap av vittvin och litefransk senap. Dragon och crème fraiche är två smakkompisar som verkligengillar varandra
Kyckling med örtsås och grönsakerOm du letar efter något nyttigt och gott är detta rätten för dig. Kycklingens mjuka smak, en örtigdippsås och krispiga grönsaker som tillagatsi ugnen - en utsökt kombination
Det fickblikyckling med smak av dragon och bacon. Till detta serverar jag en Franskpotatissallad. Samtidigt så fick det bli en måltidi kväll av enbart ingredienser som fanns hemma, så mycket man köper och stoppar ini frysen
Skölj och torka av kycklingen. Vispa med crème fraiche och redning. Gnidin- och utsidan av kycklingen med rivetcitronskal, hackad rosmarin, salt och peppar
För denna kyckling passar bättre till fest än vardag. Efter att tipsat er om drinktilltugg, förrätter, varmrätter, potatis och efterrätter i flera olikainlägg har jag nu haft tid att fundera på vad vi ska äta imorgon på nyårsafton
Servera kycklingen med tomatbulgur och örtsås. Citronkyckling. Skölj citronenordentligt och rivcitronskal och pressa ur saften, tillsättolivolja, vitvinsvinäger, honung, salt och peppar
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.