Tyvärr, den tiden har intefunnits och jag har just nu fullt upp med nya jobbet. Putsa kycklingenfri från evetuellt fett och brosk och skär filéernai två delar nästan hela vägen igenom så att du liksom kan vika upp den
Krydda kycklingfiléernamed salt och peppar. Kyckling. Hetta upp olja i en stekpanna tillmedelvärme och fräs broccoli, kål och vitlöktills det mjuknar en aning
Idag blev det kycklinglår som fått marineraticirka två timmar, serverat tillsammansmed ett ris smaksatt mednejlika och kardemumma och en kall sås av turkisk yoghurt medlime och basilika
Om man väljer att köpa en hel kyckling och är osäker på styckningenfinns många bra tips att hämta på YouTube, sök bara på "stycka kyckling" så kan ni få hjälp av Melker med flera
Toppa medriven ost. Smaka av såsen med salt och svartpeppar. Bryn kycklingen så de får färg. Häll ner matlagningsgräddeni en kastrull och smula ner buljongtärningen
Lägg i den brynta kycklingeni såsen och låte puttra några minuter. Ett tips från en läsare. Perfekt lunch idag när jag inte orkade göra något för krångligt
Servera medris och resterande sås. Skär kycklingenimindrebitar. Godaste vi har ätit på länge. Hetta upp olja i en stekpanna och fritera/stekkycklingen så att den får lite färg
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.