Lite annorlunda. Vispa grädden, blanda ner creme fraiche ochmango chutney. Det finns en kackiljard olika recept på detta som cirkulerar, och det här är mitt
Vi har sett hennes recept på mango chutney-kyckling ploppa upp lite här och var, blivit mer och mer sugna på att testa det för varje gång och för ett tag sedan var det så dags
De blev svåra att kavla till snygga kakor pga det (ochlite mastiga). en liten knippa färsk koriander. Äldsta dottern var hemma hos en kompis och hin brukar vara rätt svår, och de andra reagerade som förväntat
Blanda mango chutney, ketchup, tomatpuré och olivolja. Smula jästen och rör ut i kallt vatten. Tillsätt olja, salt och vetemjöl och rör ihop till en blank deg med hjälp av elvisp
Dela kycklingen i bitar bryn lite på dem och lägg i en ugnsform. Kryddor och ingredienser till div maträtter kommer inte att inköpas förrän kylen har blivit något så när rensad från alla mina tidigare kryddinköp
Bryn kycklingen i smör, lite åt gången, så den får färg på båda sidor men ej blir genomstekt. Häll över grädde, sambaloch tomatpuré, krydda med timjan, oregano och basilika
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.