500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar
8 kycklinglår med ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater. - Läs hela inlägget här 8 kycklinglår med ben och skinn
Skär ner kycklingen i mindre bitar och lägg i en bunke. Dela tomaterna och tillsätt till kycklingen. Slå upp allt i en ugnsfastform, placera tomaterna ovanpå kycklingen
Tomat- och Mozzarellafylld kycklingfilé. Krämig kycklingpasta med mozzarella. Har varit ganska skönt att laga "sina egna" recept ett tag, tror att man får göra så och varva lite med matkassarna emellanåt för att inte känna sig så låst
Dela kycklingen i bitar. Salta, peppra rejält och bryn kycklingen i en stor gryta i olivolja. Tillsätt alla grönsakerna när kycklingen är brynt runt om och låt fräsa med några minuter
För ett tag sedan ville Z ha soppa, i ren Kung Fu Panda-anda Så fick det bli. Jag gjorde i ordning en japansk nudelsoppa med kyckling samt grönsaker och rotsaker med kål för att göra den mer matig
Jag är bara tvungen att dela med mig att detta receptet igen för det är så himla gott. Jag har sagt det tidigare men ska ni laga en endaste curryrätt till i ert liv så är det lätt den här ni ska laga
MatarkivetE-postSkriv utFacebookTwitterGooglePinterestGillaGilla Laddar. Det kanske inte är alla som tycker det lika terapeutiskt att stycka kyckling som jag, och i så fall rekommenderar jag att blanda kycklingfilé med kycklinglår (båda gärna med skinn) istället för att ta hela kycklingar
500 g kycklinglårfilé 2 klyftor vitlök, hackade 2 morötter, skalade och skurna i slantar 1 röd paprika, i munsbitar 3 salladslökar, i 3 cm-bitar 2 pak choi, i grova bitar 0,5 dl rapsolja
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.