8 kycklinglår med ben och skinn 1 dl vetemjöl 4 msk olivolja 2 gula lökar 6 vitlöksklyftor 1 gul och 1 röd paprika, ganska små 300 g champinjoner 1 stor morot 2 dl rött vin 10 kvistar timjan i en bukett 1 tsk torkad oregano salt 2 burkar krossade tomater. - Läs hela inlägget här 8 kycklinglår med ben och skinn
Dela kycklingen i bitar. Salta, peppra rejält och bryn kycklingen i en stor gryta i olivolja. Tillsätt alla grönsakerna när kycklingen är brynt runt om och låt fräsa med några minuter
Dela kycklingen i bitar. Salta, peppra rejält och bryn kycklingen i en stor gryta i olivolja. Tillsätt alla grönsakerna när kycklingen är brynt runt om och låt fräsa med några minuter
½ tärning ekologisk kyckling buljong. Torka av kycklingen, salta och peppra. Värm olja i en stor stekpanna eller gryta, lägg ner kycklingdelarna och bryn dem, tillsätt lök och vitlök när de är gyllene, fortsätt steka tills löken har fått svetta och blivit halvgenomskinlig
Lägg kycklingklubborna i en smord långpanna med skinnsidan nedåt. Ta kycklingen ur ugnen. Häll av överflödigt fett ur långpannan och häll i tomatsåsen och oliverna över kycklingen
Denna kycklingfile grytan är inte alls svår och går snabbt att röra ihop. Jag frågade här hemma om dem ville ha pasta eller ris till kycklinggrytan och alla svarade pasta
Fick en vansinningt god kycklingrätt hos min vän som jag har längtat efter sedan vi var där. Skär mozzarellan i lika många skivor som du har kycklinglårfiléer
Krämig och god kyckling gratäng blev det idag. Bena ur kycklingen och tärna. Häll sedan över kycklingen. 1 st grillad kyckling. In med kycklingen i 15-20 min. 1 st grillad kyckling
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.