Bryn kycklingen runtom. 500 g kycklinginnerfilé eller kycklinglårfilé. 1potatis eller risSå här gör du 40 minuter Dela varje kycklinginnerfilé eller lårfilé i 2 bitar. Låt grytan puttra i 7–8 minuter eller tills kycklingen är klar
Lägg på skinkskivor, hälften av kycklingen och sedan Emmenthaler ostskivor. Lägg ett lager sås i botten på en gratängform och sedan lasagneplatta/plattor
Dela kycklingfiléen och stek dem i smör i en stekpanna. Krydda med nymalen svart -och vitpeppar Lägg över kycklingen på en tallrik när de är genomstekta
Pasta Alfredo är en känd rätt som jag faktiskt aldrig har smakat och eftersom vi inte äter traditionell pasta just nu så kallar jag den för KycklingAlfredo istället för Pasta Alfredo
En fantastisk KycklingAlfredo där du lagar allt i ett. Dela kycklingfiléerna i lagom stora bitar. Tillsätt bladspenaten, kycklingköttet och riven parmesan och rör om
Om du tar bort kycklingen så har du en super god vegetarisk lasagne. Täck botten av en gratängform med pastaplattor och bred ett tunt lager av ricottablandningen och kyckling över
Skär kycklingen i mindre bitar och bryn i lite olja. Lägg lite tomatsås och lite keso i en ugnsfast form och varva sedan med lasagneplattor, sås och keso
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.