4 kycklingfileérca 200 g färska champinjoner2 schalottenlökar3-4 msk kycklingfond100 g ädelost4 dl grädde1 msk kinesisk sojasalt, pepparDela kycklingen i mindre bitar och stek i lite smör
Servera med kyckling, spenat och valnötter. Hej matvänner,. Resterna från gårdagens kyckling fick sällskap av lite kylskåpsrester idag, kan absolut rekommenderas
Jockes ädelostsås4 dl Creme fraiche1 pkt Castellos ädelost (går med andra med, som gorgonzola)Lite skvätt kalvfondSalt + pepparKoka ihop allt och servera varmt
Ett recept från min fina kusin Lina. Så roligt, har inte fått något recept från henne förut. Detta är i alla fall ett utav hennes favorit recept, så det var jag ju bara tvungen att testa
Godaste vi har ätit på länge. Jag gjorde så mycket, men det blev ändå inte så mycket kvar. Hela familjen älskade verkligen denna rätt och den blev precis som på kinarestaurang
Blanda pasta, kyckling, bacon och paprikan i en ugnsform. Mina barn älskar kombinationen kyckling och curry och hur smidigt är det inte att kombinera dessa två i en pastagratäng
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.