Om ni har rabarber så ska ni göra den här desserten, rabarberkompott med vitchokladmousse. Får inte glömma att tacka syster yster som bjöd på denna underbara dessert när vi var på besök sist, fast hon blandade upp med hallon och mixade hela härligheten, lika gott det
E-post (måste anges) (Adressen lämnas aldrig ut). bakblogg, chokladdekoration, citron, citronmousse, dessert, dessert till helgen, efterrätt, enkel men så god efterrätt, gör din egen chokladdekoration, grädde, inredningsblogg, kaksmulor som dekoration, matblogg, supergod efterrätt, systrarna m, systrarnam, turkisk yoghurt, vaniljcrumble, vit choklad, vitchokladmousse, vitchokladmousse med citron, vitchokladmousse med citron och vaniljcrumble
Vitchokladmousse. Lägg äggvitor, socker och salt i en skål. Vitchokladmousse. Smöra en form, häll i smeten och grädda i 175°C i 18-20 min. 150 g vit choklad. 100 g äggvita. 150 g vit choklad. 100 g äggvita
Vitchokladmousse - perfekt som efterrätt efter en middag. 150 gram vit choklad. 1 dl kesella (vanlig eller vanilj - jag har tagit vanlig). 150 gram vit choklad. 1 dl kesella (vanlig eller vanilj - jag har tagit vanlig)
Provade att göra vitchokladmousse med grädde och passionsfrukt idag. Själv är jag inte så förtjust i vit choklad tycker att det är lite för sött, men den skulle nog passa utmärkt att servera tillsammans med färska jordgubbar på sommaren
Ett tips till dessert efter morgondagens söndagsmiddag kanske. -p. Dagens lunch här hemma idag blev fruktsallad som toppades med ljuvlig vitchokladmousse, som dessutom är super enkel att göra
Mät sedan upp den vitachokladmoussen jämnt i alla glas. Låt marinera till servering (ca 15-20 min) Rör inte för mycket, man vill försöka bevara bären hela. 150 g vit choklad, smält över vattenbad. 0,5-0,75 dl champagne el mousserande vin. 8-12 havreflarn (2 havreflarn/glas). Vitchokladmousse 150 g vit choklad, smält över vattenbad 1 ägg, uppvispat 2 dl grädde, vispad 1 dl kesella, 10 %. Champagnemarinerade hallon 250 g frysta hallon, tinade 0,5-0,75 dl champagne el mousserande vin 0,5 msk strösocker citronmeliss. Servering 8-12 havreflarn (2 havreflarn/glas)
En dessert som är enkel att göra med få ingredienser, himmelskt god och dessutom så passar den de flesta eftersom att den är vegan, mjölkfri, äggfri, nötfri, glutenfri och går att göra utan socker
1150 g vit choklad. 1Receptet gäller för 8 glas 2 dl Arla® vispgrädde 150 g vit choklad 1 ägg 1 dl Arla Köket Kesella® kvarg blandade färska bär t ex hallon eller blåbärGör så här Vispa grädden
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.