Kung Markatta lanserar ekologisk, vegetabilisk Umamibuljong.
Det gröna köket
Det gröna köket
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 4-5 portioner Till
  • 45 minuter Ingredienser
  • 1/2 tsk salt
  • 3 salladslökar
  • 1/4 purjolök
  • 1 tsk tabasco
  • 1 kruka koriander
  • 1 röd paprika
  • 2 msk
  • 1 msk
  • 2 avokado
  • 1 dl jordnötssmör
  • 50 g bladspenat
  • 1/2 rödkålshuvud
  • 1 krm mald svartpeppar
  • 4-5 portioner Ingredienser
  • 100 gram smält smör
  • 2-3 msk socker
  • 1,5 dl vetemjöl
  • 1,5 dl havregryn
  • 4-5 syrliga äpplen
  • ½-1 tsk kanel
  • 225 grader Till
  • 4 portioner Till
  • 45 min Ingredienser
  • 125 gram smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • 1 gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 50 gr strimlade soltorkade tomater i olja
  • 75 gram gröna oliver
  • 75 gram svarta oliver med kärna
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk salt
  • 4 st ägg
  • 1 dl riven
  • 7 dl ha
  • 1 dl solrosfrön
  • 1/2 dl hela linfrön
  • 1 msk kanel
  • 1/2 msk malen kardemumma
  • 1 dl vatten
  • 3 msk rapsolja
  • 1-2 msk flytande honung
  • 2 dl cashewnötter
  • 2 dl mandel
  • 1 dl paranötter
  • 1 tsk kanel
  • 1 dl kokosflingor
  • 2 dl hackad torkad frukt
  • 100 g smör
  • 2 1⁄2 dl strösocker
  • 2 st ägg
  • 1 dl vetemjöl
  • 3 msk kakao
  • 1 tsk vaniljsocker
  • 4 portioner Till
  • 45 min Ingredienser
  • 125 gram smör
  • 3 dl vetemjöl
  • 3 msk vatten
  • 1 gul lök
  • 2 st vitlöksklyftor
  • 50 gr strimlade soltorkade tomater i olja
  • 75 gram gröna oliver
  • 75 gram svarta oliver med kärna
  • 0,5 dl vispgrädde
  • 1 tsk salt
  • 4 st ägg
  • 1 dl riven

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.