Kulturmat: Blodpudding
Kulturknutar
Kulturknutar
  • Betygsätt receptet!
  • Ditt betyg
Snittbetyg 0 0 röster

Ingredienser

  • 1 l lingon
  • 3 dl råsocker
  • 1/2 liter svinblod
  • 3 1/2 dl lättöl, mjölk eller buljong
  • 3 1/2 dl grovt rågmjöl
  • 1 gul eller röd lök, finhackad och förvälld
  • 50 g späcktärningar, 1/4 cm 1 syrligt äpple, skalat och skuret i små tärningar
  • 1/2 dl smält smör eller fläskflott
  • 1/3 dl sirap
  • 1/2 msk salt
  • 1/8 tsk malen nejlika
  • 1/4 tsk vitpeppar
  • 1/4 tsk kryddpeppar
  • 1 tsk finstött mejram

Beskrivning

Kommentarer

Logga in eller Registrera för att kommentera.