Så här gör du Close Bra att veta när du ändrar antalet portioner Detta recept är gjort för 4 portioner. När du ändrar antalet portioner så ändras också mängden i ingredienserna. I vissa fall kan detta resultera i att tillagningstiden behöver justeras. Skala, dela och finhacka lök och vitlök. Dela, kärna ur och finhacka chilin. Häll av, skölj och låt bönorna rinna av. Fräs lök, vitlök och chili i oljan i en kastrull ca 3 minuter, utan att det tar färg. Rör ner riset och stek någon minut, tills det blir glansigt. Tillsätt buljongtärning, oregano, svarta bönor, vatten och salt. Låt koka upp och koka på svag värme under lock ca 20 minuter, rör om då och då. Mojosalsa: Skär tomaterna i små tärningar. Skala och pressa ner vitlöken i en liten kastrull. Tillsätt oljan. Koka upp och låt koka på medelvärme utan att det tar färg, ca 5 minuter. Ta från värmen. Tillsätt limeskal, limejuice, apelsinjuice, tomattärningar och socker. Krydda med salt. Strö över koriander eller persilja på riset. Servera riset med mojosalsan och gärna rostade rotfrukter, till exempel sötpotatis, morot och palsternacka. För alla Fri från gluten, laktos, mjölkprotein och ägg.
Blanda sesamolja, risvinägeroch strösocker med en nypa salt. Lägg machesallad, den krispigagurk-och rädissalladen, avokado samt marinerad lax på toppen
När jag väl hade tempehen kunde jag inte komma på vad jag skulle göra med den, men efter lite letande hittade jag ett recept på bollar medsvartabönoroch tempeh som jag tyckte lät goda, och det var dem
Täck topp-brödet medsvarta sesamfrön och lägg på burgaren. Egentligen hade jag tänkt göra en ris- och tofu bowl med avokado och groddar, men med samma ingredienser bestämde jag för att rätten skulle få en ny skepnad - typiskt kul experiment
Ett rött och aromatiskt rismed smak av tomat, gröna bönoroch kött. Perserna är kända för sitt risoch de har många fantastiska recept som adas polo och persiskt rismed saffran
Denna kladdis är gjord med bas på svartbönor, jag har sett att flera använt detta i brownies och ville testa detta på kladdkaka men ska erkänna att jag var väldigt skeptisk
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.