Ta ut brödet och låt svalna på galler. 1Forma degen till ett jämnt bröd och låt jäsa till det dubbla, cirka 15 minuter. 1Snitta brödet i valfritt mönster och pensla det med vatten
Idag får du ett av mina favoritrecept när det gäller Paleobröd, med mustiga kryddor och frukt. Skär fikonen i små tärningar och koka upp tillsammans med olja, kaffe, citronsaft och kryddor
Rosta mandlarna i en torr inte alltför het panna. Snitta dadlarna på längden och kärna ur dem. 16 dadlar. 116 skållade rostade mandlar. 16 dadlar 16 skållade rostade mandlar 8 skivor baconSätt ugnen på 225 garder
Se till att brödet svalnar helt innan du skär upp det så det får sätta sig, gärna över natten. Blanda sedan ner resterande ingredienser förutom chiafrön, dadlar och nötterna och rör om med en visp eller en sked
Kommentarer
Logga in eller Registrera för att kommentera.